DGNEWS.EU

Условия за ползване

Настоящите Условия за ползване уреждат взаимоотношенията между сайта www.dgnews.eu и всяко физическо или юридическо лице (потребител), посетило сайта и използващо предоставените от него услуги и информация. Ползвайки същите означава, че сте запознати сусловията, изложени по-долу, съгласни сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

Dgnews.eu е новинарски сайт и цялото негово съдържание включително текстове, изображения и дизайн, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права на РБългария и европейското законодателство. Ползването или позоваването на материали от сайта става единствено при условие, че задължително се посочи като източник Dgnews.eu и се изгради директен линк към съответната публикация.

Dgnews.eu предоставя услугата публикуване на коментар. Тя е безплатна и не изисква регистрация. За да я ползвате трябва само да попълните правилно съответната форма.

В сайта е забранено поместването на материали, съдържащи обиди, призиви към дискриминация, нападки на расова, етническа и религиозна основа или порнографско съдържание. Администраторите на сайта ще се опитат да премахнат възможно най-бързо всеки подобен материал.

Dgnews.eu не носи отговорност за съдържанието на текстове, изображения и друга информация, публикувани от негови потребители. Всички журналистически статии изразяват само и единствено личното мнение на техните автори. Сайтът има правото да премахва или редактира материали, когато те нарушават настоящите условия и са в разрез с добрия тон и морал.

За улеснение на своите потребители Dgnews.eu може да изгради връзки към други сайтове, които се управляват от трети страни. Dgnews.eu се освобождава от всяка отговорност за тяхното съдържание, както и за истинността и точността на информацията, публикувана в тях.Потребители не могат да публикуват връзки с уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост.

В случай че не бъдат спазени настоящите условия сайтът е готов да защити своите права и законни интереси в съда.

Dgnews.eu може да променя условията за ползване по всяко време без предварително известяване. Направените промени влизат в сила, в момента на тяхното публикуване.

Публикувани на 01.09.2013 г.

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?