DGNEWS.EU

Кметът на Димитровград с висока оценка за свършеното от НСОРБ

Кметът на Димитровград с висока оценка за свършеното от НСОРБ
Nov 26
17:00 2021

Кметът на Димитровград и заместник-председател на УС на Националното сдружение на общините в РБългария Иво Димов даде положителна оценка за работата на сдружението и неговия председател Силвия Георгиева по време на днешното заседание.  

„Постигнахме много, чака ни още много работа. И по законодателните промени, и по ПВУ и по куп други проблеми, които стоят пред общините. Аз съм оптимист, защото мисля, че всички заедно ще успеем да се преборим за най-доброто, което заслужават общините. Успех на Силвия Георгиева и на екипа на НСОРБ!“, заяви Димов.  Той и колегите му единодушно определиха като изключително успешен първият й мандат начело на организацията и решиха да удължат договора й за управление за още 4 години.

На заседанието бяха обсъдени стратегически политики и инвестиции на общините свързани с общинските инвестиции и реформи в Плана за възстановяване и устойчивост на РБългария, както и нови инициативи на фонд „Флаг“. Приет бе отчета на изпълнителния директор и административния екип на организацията за периода 2018-2021 г., както и програмата за управление за периода 2022-2025 г.  

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?