DGNEWS.EU

Наши корабомоделисти с призови места на републикански турнир

Наши корабомоделисти с призови места на републикански турнир
Oct 26
11:53 2021

Четиримата състезатели на клуба по корабомоделизъм към ОП „Детски и младежки център“ се класираха в челната шестица в своите класове на републиканския турнир за радиоуправляеми моторни модели в Пазарджик. Турнирът беше организиран на 23 и 24 октомври от Българска федерация по корабомоделен спорт, Модел яхт клуб – Пазарджик и Община Пазарджик. В него участваха мъже и юноши от лицензирани клубове от страната.

Въпреки лошото време, студа и силния вятър димитровградските юноши се представиха много добре.  В клас F4A- радиоуправляеми копия модели, Симеон Вълев се класира на второ място. На трето място в същия клас, след допълнителни стартове, се класира и Теодор Тончев от Димитровград.
В клас F3E – радиоуправляеми модели за фигурален курс, Симеон Вълев се класира на  трето място, на пето място в този клас остана Теодор Тончев, а на шесто място Калоян Господинов.
Общо в този турнир бяха спечелениосем награди от четиримата юноши: едно второ място, две трети места , едно четвърто място, две пети и две шести места.
И в този турнир юношите от клуба по корабомоделизъм към ОП „Детски и младежки център” защитиха своите титли, завоювани през последните пет години и доказаха за пореден път, че са едни от най-добрите юноши в страната.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?