DGNEWS.EU

Забавно шоу и лятно кино в неделната вечер за димитровграднчани

Забавно шоу и лятно кино в неделната вечер за димитровграднчани
Aug 29
08:05 2021

Забавно шоу "Нема к`во" и най-касовата съвременна българска комедия "Голата истина за група "Жигули" ще гледат димитровградчани и гостите на града в неделната вечер на 29 август. Събитията ще се състоят на площад "Поезия".

Стендъп комеди шоуто, с участието на комедиантите Калин Кирилов и илюзионистът Венсан, ще започне от 20.00 ч.  Комедиантите Калин Кирилов и Венсан засягат фундаментални теми от ежедневието, в които всеки може да се припознае, а илюзионистът Венсан успява и да измами човешките сетива, превръщайки обикновените неща в магия.

В 21.00ч. е планирано да стартира излъчването на филма "Голата истина за група "Жигули". Неповторимостта на изживяването на лятното кино на площада ще срещне зрителите с ударен диалог, комични обрати и силната актьорска игра на  Михаил Билалов, Ирини Жамбонас, Герасим Георгиев-Геро, Филип Аврамов, Димитър Рачков и Лилия Маравиля в  новия български филм. Лентата разказва за група забравени музиканти,  които се разделят преди повече от 30 години.  Изглежда, че няма нищо, което да ги събере отново, но един прекрасен ден, почти насила, те са принудени да застанат отново рамо до рамо. Двигател на тежката мисия е бившият лидер на групата (Михаил Билалов), който спешно търси пари, за да изпрати дъщеря си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон. Творческите вражди и недоизказаните чувства в бившата банда трябва да останат в миналото, само че с всеки изминал ден мисията изглежда все по-невъзможна.

Сингълът „Няма да е днес“ е парчето, с което „Жигули“ се качват на голямата сцена, за да пренесат емоционалния опит, натрупан през изминалите години и да се поклонят на публиката си, която все още ги помни.
„Това парче е нещо като бърз прочит на голямата история във филма – едно чудесно начало за сближаване с героите й“ – разказва режисьорът Виктор Божинов.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?