DGNEWS.EU

Милена и Стенли свирят на ХАСКОВО РОК 2021, събитието с благотворителна кауза

Милена и Стенли свирят на ХАСКОВО РОК 2021, събитието с благотворителна кауза
Jul 20
15:22 2021

В петък и събота Хасково ще бъде рок-столицата на България. Предстои най-силното издание на ХАСКОВО РОК 2021. Това обявиха на съвместна пресконференция днес заместник кметът Мария Вълчева, Юлия Динкова от МКБППМН и „ХАНГАР 42”.

На 23 и 24 юли на комплекс „Спартак“ от 19,00 часа, при вход СВОБОДЕН, започват концертите на гостуващите групи и домакините от „ХАНГАР 42”. По време на събитието ще бъде организиран и базар под мотото „Купи тениска – подари мечта“. Това е инициатива на момчетата от ХАНГАР 42 и за поредна година със събраните средства те ще купят музикални инструменти за млади таланти.

ХАСКОВО РОК 2021 е може би най-силното издание на фестивала от всички досега. Участват популярни групи и изпълнители, някои от които вече пробиват на световния музикален пазар.

В петък ХАСКОВО РОК се открива от CATORGA, следват Jeremy?, а финалът е за Фънки и Стенли. В събота програмата започва с изпълнения на Тома, а след него ще забиват SEVI, „Хангар 42“ и  Милена.

Рок-фестът в Хасково е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и община Хасково.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?