DGNEWS.EU

Срещи с бизнеса в Димитровград проведоха кандидати на „Демократична България“

Срещи с бизнеса в Димитровград проведоха кандидати на „Демократична България“
Jul 06
20:12 2021

Срещи с малкия и фамилен бизнес в Димитровград проведоха днес кандидатите за народни представители от „Демократична България“ Катя Панева,  Иван Ванчев, Георги Апостолов и Веса Ходжова. В разговорите участваха евродепутатът Радан Кънев, председателят на Демократи за силна България ген. Атанас Атанасов, и зам.-председателят на партията Стоил Яков.

Намаляване на административната тежест за малкия бизнес, създаване на условия за реална пазарна икономика и по-добра икономическа среда за бизнеса, каквато има в останалите европейски държави, бяха темите обсъждани в разговорите с работодатели и работещи. „На 11 юли предстои да направим следващата крачка, за да извървим своя път към модерна и свободна България. Всичко е в ръцете на хората, които ще гласуват в неделя. Подкрепете ни с №23 в бюлетината“, коментира водачът на листата на „Демократична България“в Хасково.

„Катя Панева, макар и млада, е сред най-солидните и опитни политици на Демократи за силна България. Познавам я вече 10 години, работим заедно в ръководството на ДСБ от седем. Беше избрана за депутат през април, ще бъде народен представител, с много по-силен резултат, и след неделя. Заедно с Катя обсъждаме бъдещето на региона и спешната необходимост от адаптация на индустрията към условията на Зелената сделка. Димитровград е пренебрегнат в публичния дебат по темата, но са нужни сериозни инвестиции, в т.ч публични и европейски средства, за въвеждане на нови зелени технологии“,заяви по време на обиколката евродепутатът Радан Кънев.

Политиците посетиха и други селища от областта, а вечерта участваха в концерта на Стефан Вълдобрев в Хасково.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?