DGNEWS.EU

На 10 юли стартират прегледите при специалист от Майчин дом в Димитровград

На 10 юли стартират прегледите при специалист от Майчин дом в Димитровград
Jul 01
15:53 2021

Първите прегледи в Димитровград със специалисти от най-голямата АГ болница в страната „Майчин дом” ще се започнат на 10 юли 2021 г. Прегледите ще се извършват от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника по патология на бременността, от 9:30 ч. в гинекологичния кабинет в Медицински център „Шанс”. Прегледите ще се извършват с предварително записване на телефон 0897 079 757, като пациентите могат да ползват направления.

Д-р Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Прегледите се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Следваща дата за прегледи ще бъде на 14 август 2021 г., отново от 9.30 ч. със предварително записване.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?