DGNEWS.EU

Новите кандидати за депутати от ГЕРБ се срещнаха с жителите на с.Добрич

Новите кандидати за депутати от ГЕРБ се срещнаха с жителите на с.Добрич
Jun 25
10:14 2021

Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС Божидар Петков и Емил Френгов се срещнаха с жителите на село Добрич. И двамата са сред новите попълнения на коалицията в кандидатската листа. В ползотворен диалог с хората, те обсъдиха програмата на ГЕРБ за земеделските производители и икономическата среда в страната. Младите българи са най-голямото богатство на страната ни. България и българската икономика имат нужда от тях. Това е посоката, която ГЕРБ следва в заявката си за бъдещото народно събрание.

Гласуването с машините бе другата обсъждана от възрастните хора тема и притеснението им ще могат ли да упражнят правото си на глас. Едни от най-младите кандидати на ГЕРБ в листата с номер 5 споделиха, че и като общински съветници до сега работят изключително добре с кмета Иво Димов за подобряване на инфраструктурата по селата. 

„За мен от изключителна важност за бъдеща работа е създаването на условия за инвестиции, в контекста на образованието и реализацията на младите хора да остават региона”, заяви Божидар Петков, който е пети в листата с преференция 105.

„Отговорен съм и ще продължа да бъда такъв. Ще отстоявам позициите си докрай, защото мога да направя разликата между по-добрия отбор”, сподели Емил Френгов пред присъстващите в залата. Той е с номер 115 в интегралната бюлетина на коалицията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?