DGNEWS.EU

С вяра в доброто и водосвет ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Хасково

С вяра в доброто и водосвет ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Хасково
Jun 14
17:35 2021

С водосвет в църквата „Св. Архангел Михаил“ в Хасково коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания, спазвайки традицията. Кандидатите за народни представители от листата с №5 в бюлетината запалиха свещ за здраве, мир и успех в предстоящата предизборна надпревара и за победа на изборите на 11 юли. Водачът на листата Делян Добрев подчерта, че отборът на ГЕРБ-СДС тръгва в тази кампания с вяра в доброто и с намерение да проведе позитивна и градивна кампания.

„Както винаги досега ние няма да изтъкваме лошото у опонентите ни, а ще бъдем концентрирани върху идеите за развитие на региона и на България“, заяви Добрев. Преди месеци, по време на предишната кампания, ГЕРБ-СДС представи няколко много интересни и важни проекти за развитието на област Хасково и не се отказва от тяхната реализация. „Има обаче един конкретен проект, който за съжаление служебното правителство спря. Това е изграждането на велоалея между Хасково и Минерални бани“, съобщи водачът на листата с №5.

„Сега имаме нови идеи. Една от тях е за довършване на околовръстния път на Хасково от кв. „Бадема“ до съществуващото околовръстно шосе до бившия ТЕЦ. Това ще доведе до извеждане на товарния трафик извън града. И ние ще положим усилия през следващия мандат този проект да се случи“, увери Делян Добрев.Той е категоричен, че листата на ГЕРБ-СДС е от изявени личности, които заедно правят един силен отбор, който ще работи за ред, спокойствие и сигурност на хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?