DGNEWS.EU

Младежки театрални празници в Димитровград през юни

Младежки театрални празници в Димитровград през юни
May 28
17:28 2021

Младежки театрални празници ще се проведат в Димитровград за четвърта поредна година, съобщиха организаторите от общинския Детски и младежки център. Младите хора и театралната публика ще имат възможността да се насладят на тридневната програма от 8 до 10 юни. В първия ден на празниците ще гостува Театър "Арлекин" от Хасково с пиесата "Свекърва" от А. Страшимиров на 8 юни от 18:00 часа.

Новата театрална школа в града "Мелпомена" ще ни представи един специален театрален прочит по народното творчество със заглавието "РЕПЕТИЦИЯТА - Сливи за смет" на 9 юни, отново в 18:00 часа. Специален гост в третия ден ще бъде младият и талантлив актьор Стефан Попов- Чефо, който ще проведе актьорски клас от 15:00 часа. Класът ще се проведе с ограничен брой места и с предварително записване на телефон 0884 03 75 51 за всички желаещи да се докоснат до процеса на работата на актьорите. Същият ден от 18:00 часа ще се състои и фен среща с нашумелия и атрактивен влогър Мартин Светославов-Мъци, който ще представи новата си книга "Чифт" и да получите автограф.

Всички събития ще се проведат в лятната читалня на Градска библиотека "Пеньо Пенев" при вход свободен. Единствено актьорския клас ще се състои в една от залите на Детски и младежки център, която ще бъде съобщена на записалите се по телефона.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?