DGNEWS.EU

Община Димитровград набира персонал за Центъра за лица с деменция

Община Димитровград набира персонал за Центъра за лица с деменция
Apr 16
08:26 2021

Община Димитровград набира персонал за новизградения Център за грижа за лица с различни форми на деменция. В срок до 20 април т.г. се набират специалисти за следните длъжности: „Управител на социална услуга в общността”,"Трудотерапевт", "Социален работник", "Медицинска сестра, социални дейности" – 2 бр.,  „Хигиенист / работник поддръжка” и "Санитари" – 8 бр. Повече информация може да се намери на следния линк: https://www.dimitrovgrad.bg/bg/obyavleniya-za-konkursi

Центърът за грижа за лица с различни форми на деменция ще предлага комплекс от социални услуги, които да създадат условия за цялостно обслужване на настанените потребители. В него хората ще се обгрижват, а ежедневието им ще се организира по начин, по който потребителите да се чувстват пълноценни,. Затова и персоналът, който предстои да бъде назначен е съобразен с това.

Новият център ще е с капацитет 15 потребители, за които ще се грижи 14-членен персонал. В него чрез медицински и други специалисти ще се предоставя 24-часова социална грижа и поддържащо лечение, предписано от лекар.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?