DGNEWS.EU

Отличиха Община Димитровград за добрите й социални практики

Отличиха Община Димитровград за добрите й социални практики
Mar 22
16:16 2021

Община Димитровград е отличена с грамота от Института по публична администрация в конкурса за добри практики през 2020 г., в категория "Социална отговорност". Призът се присъжда за провежданите в Димитровград от четири години насам "Дни на социалните услуги". 

Форумът на национално равнище разглежда проблеми, обмен на информация, представяне на добри практики в социалния сектор и създаване на полезни контакти за бъдеща съвместна работа между социалните институции от цялата страна.

При провеждането му във фокуса се поставят потребителите и служителите на социални услуги и техните постижения. През 2019 г. в конкурса участваха зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и социални експерти от цялата страна. Събитието бе официална част от националната кампания на ОП "Развитие на човешките ресурси" - "Мисията е възможна" на Министерство на труда и социалната политика.

Специален гост и участник в дискусията бе и д-р Джейн Муита - директор на УНИЦЕФ за България, която изтъкна успеха на България в реализирането на реформата в грижите за децата.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?