DGNEWS.EU

Приемат кандидати за финансиране от общински фонд „ин витро”

Приемат кандидати за финансиране от общински фонд „ин витро”
Mar 01
16:53 2021

Община Димитровград приема документи на кандидатите за финансова помощ от Общинския фонд „Ин витро” до 14 април 2021 г. Съгласно Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана  репродукция средства от фонда се отпускат на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала от Община Димитровград  с репродуктивни проблеми. Средства от фонда се отпускат и за „ин витро” процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди. 

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги: https://www.dimitrovgrad.bg/bg/naredbi-i-pravilnitsi - Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград.

Наборът от необходими документи се внася в сградата  на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”, съобщават от общината.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?