DGNEWS.EU

Ограничават посещенията в офиса на НАП в Хасково

Ограничават посещенията в офиса на НАП в Хасково
Nov 04
12:07 2020

Ограничават се посещенията в офиса на Националната агенция за приходите в Хасково заради усложнената епидемична обстановка в страната. Гражданите се призовават да се въздържат от лично посещение в сградата освен при неотложност. Потребителите на административни услуги могат да се възползват от възможностите, които съществуват за заявяване и получаването им по електронен път чрез портала на НАП за онлайн услуги със свободен достъп: https://inetdec.nra.bg/freesrvinfo.html .

Клиентите, които разполагат с персонален идентификационен код (ПИК) или електронен подпис (КЕП) могат, без необходимост от посещение в офиса на агенцията, да проверяват онлайн здравноосигурителния си статус, дължими данъци и осигуровки, да подават декларации и справки, както и да извършват плащания към бюджета чрез виртуален ПОС терминал.

При необходимост от информация, уточнения и запитвания клиентите могат да използват телефоните за връзка с офис Хасково, информационния телефон на агенцията 0700 18 700 или електронните адреси за контакт, публикувани в сайта на администрацията.

Офисът на НАП в Хасково продължава да работи и да обслужва клиенти при засилени мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията. При неотложност от посещение в офиса, задължително следва да се спазват изискванията за физическа дистанция и носене на защитни маски, обръщат внимание от Агенцията.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?