DGNEWS.EU

„Дюсена” откри първия си фирмен магазин в София с 200 рози от халва

 „Дюсена” откри първия си фирмен магазин в София с 200 рози от халва
Oct 28
12:00 2020

Димитровградският производител на тахани и халви „Дюсена” откри първия си фирмен магазин на пазар „Ситняково” в София. Официалната церемония се състоя навръх Димитровден в присъствието на тесен кръг близки, приятели и гости. Те бяха посрещнати по стара българска традиция с пити и погачи, а шампанското допълни с европейски привкус събитието.

От „Дюсена” зарадваха посетителите с 200 рози от халва, изработени специално за откриването. Под звуците на Ерос Рамацоти лентата преряза Юлияна, с което осъществи мечтата си - да отвори магазин в родния град. Желанието й е фирмата да се разгърне и да отвори още свои магазини в други градове из страната.

Фирменият магазин ще предлага целия асортимент висококачествени и екологични храни на „Дюсена”. Жителите на столицата могат да избират от 5 вида халви с марката „Катеричка” и от 8 разновидности тахани (сусамови - пълнозърнести и с ленено семе, слънчогледов, фъстъчен, лешников,от тиквено семе и бадемов, който е известен като Кралят). Всички изделия се предлагат в различни разфасовки.

Димитровградските производители гарантираха, че за ценителите на изтънчения вкус, магазинът винаги ще разполага с единствените у нас шоколадови бонбони с лешников тахан „Белисима”, за които фирмата получи златен медал от международно изложение през 2019 г.

Във фирмения магазин халвите и таханите директно от производителя и ще се предлагат на достъпни цени. Тук се предлага и специалната книга рецепти с тахан и халва, издадена миналата година.

Цялата гама продукти на „Дюсена” може да се дегустира в рамките на международното хранително изложение „Интер фуд и дринк”, палата 3, което ще се състои в Интер експо център от 4 до 7 ноември.

Продуктите можете да разгледате и в официалния сайт на „Дюсена”.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?