DGNEWS.EU

Спортни турнири организират за празника на Димитровград

Спортни турнири организират за празника на Димитровград
Турнирът по канадска борба ще е с най-големия награден фонд в страната, съобщиха организаторите
Aug 20
13:32 2019

Турнири по футбол, канадска борба, стрийтбол и тенис на корт ще дадат възможност на димитровградчани и гости да се състезават за награден фонд и медали по време на празниците на Димитровград. Записванията ще бъдат на място, непосредствено преди началото на турнирите, с изключение на този по футбол на малки врати. За него ще има записване на 23 петък от 18.00 ч. в учебната зала на Спортна зала "Младост". Тогава ще се изтегли и жребия за футболните срещи. Поради големия интерес към турнира двубоите ще започнат още от 26 август, а финала е планиран за 30 август на стадион "Раковски".

В събота, 31 август, от 9.00 ч. на тенис кортовете ще стартира и традиционния турнир по тенис на корт. 

Състезанието по канадска борба за бодибилдинг маниаците и любителите на силовите спортове ще бъде същия ден от 11.30 ч. на спортен комплекс "Раковски". Кандидатите ще мерят мускули в зрелищни битки на професионална маса под съдийството на лицензирани съдии от Българската федерация по канадска борба. Наградният фонд е най-големият за България, което събира желаещи от цялата страна. За първо място – 150 лв., второ – 100 лв. и трето – 50 лв. Желаещите ще се състезават в три категории - до 75 кг, до 85 кг и над 85 кг. 

На 1 септември от 18.00 ч. в обновения училищен двор на ПЕГ "Д-р Иван Богоров" ще се проведе турнира по стрийтбол мъже и жени, момичета и момчета.  

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кои са най-наболелите проблеми в община Димитровград, според Вас?