DGNEWS.EU

Двама младежи от Димитровград с шанс за безплатно обучение в Испания

Двама младежи от Димитровград с шанс за безплатно обучение в Испания
Aug 09
11:32 2019

Двама младежи от Димитровград ще могат да заминат на безплатно обучение в Испания, съобщиха от общинското предприятие „Детски и младежки център”. Тренингът ще се проведе от 16 до 22 септември в Кантабрия, Испания. Курсът се организира по спечелен проект от испанската организация „Permacultura Cantabria”, партньор на който е центъра.

Европейският курс за обучение - Dragon Dreaming, който ще се проведе в Испания ще запознава участниците с вид методология на преподаване, както с теоретични, така и с практически сесии.Обучението е финансирано изцяло по европейска програма и е безплатно за участниците. Условията са да сте на възраст от 18 до 29 г.; да владеете говоримо и писмено английски език; и да сте отговорен и мотивиран млад човек. Всеки участник ще представи себе си, своята организация, основен дейности, работни зони, най-добри практики, интереси, очаквания и т.н.

Срок за кандидатстване и записване е до 19 август 2019 г. в центъра. За повече информация може да се обръщате към Ивелина Тонева на тел. 0897 500 102.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?