DGNEWS.EU

НАП Хасково продаде хотел, машини и товарни автомобили

НАП Хасково продаде хотел, машини и товарни автомобили
Тази седмица на търг са обявени 21 автоматични хлеборезачни машини. Снимка: НАП
Jul 11
15:29 2019

Хотелски комплекс в полите на Родопите са продали публичните изпълнители от НАП Хасково. Комплексът се намира в Брацигово, а в бюджета от продажбата му са постъпили 343 500 лв. През последните три месеца публичните изпълнители са продали също две превозни средства за 8 000 лв. и шивашки машини за 13 000 лв.

Тази седмица НАП в Хасково предлага 21 автоматични хлеборезачни машини, които могат да бъдат купени в комплект за 15 750 лв. Машините са автоматични, нови и могат да бъдат огледани до края на седмицата на адрес в Хасково, публикуван в интернет страницата на Агенцията на електронен адрес www.nap.bg. Също до края на седмицата се подават ценови предложения за машините и се внася депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена.

До края на юли пък предстоят търгове на разнообразие от товарни автомобили – на цени от 500 до 6 750 лв. Сред тях има марка Skoda, UAZ, Ford, GAZ, Mercedes. Подробностите за всяко превозно средство, както и сроковете за огледи и ценови оферти за купуване са достъпни в рубриката „Продажби“ в електронната страница на НАП.

С продажбата на активи от страна на НАП (недвижими имоти, превозни средства, машини и съоръжения, и др.), приходната администрация частично или изцяло погасява публични задължения на собствениците на активите към бюджета. За да не се налагат подобни мерки, от офиса на НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?