DGNEWS.EU

Спас Колев е новият старши треньор на “Димитровград 1947”

Спас Колев е новият старши треньор на “Димитровград 1947”
Jun 12
16:25 2019

Спас Колев е новият старши треньор на представителния мъжки тим на ФК “Димитровград 1947”. Вчера новият наставник на синьо-жълтите е бил представен на отбора от членовете на управителния съвет на клуба Веселин Георгиев и Даниел Петров.

Спас Колев замени на поста досегашния треньор Жеко Йорданов, който напусна тима. От отбора си отива и Даниел Добриков, чийто планове са насочени извън футбола засега. В останалата си част тимът се запазва. Срещата с футболистите е преминала ползотворно, научи dgnews.eu. Подготовката им ще започне месец на 3 юли, а плановете са преди старта на първенството да бъдат привлечени 3-4 нови попълнения.  

Спас Колев е бил треньор на „Борислав” – Първомай. Футболната си кариера започва в “Ботев” (Пловдив). Играл е за “Карнобат”, “Борислав” (Първомай), “Димитровград”, “Янтра” (Габрово) и пловдивските “Спартак” и “Марица”. В “А” група играе за “Ботев” (Пловдив) и силния тогава тим на “Нефтохимик” (Бургас). Тренирал е под ръководството на реномирани треньори като Пламен Марков и Георги Дерменджиев.

2 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?