DGNEWS.EU

Конкурс за мултимедийни презентации обяви Община Димитровград

Конкурс за мултимедийни презентации обяви Община Димитровград
Jun 06
16:29 2019

Конкурс за мултимедийни презентации на тема “Периодичната система и космосът” обявиха Община Димитровград и Народната астрономическа обсерватория и планетариум “Джордано Бруно”. В него могат да участват ученици от 7-ми до 12-ти клас. Конкурсът се организира по повод 150-годишнина от създаването на периодичната система на химическите елементи и цели да стимулира учениците към усвояване на знания и развитие на компетенции в областта на астрономията, химията и информационните технологии. 

Техническите изисквания към презентациите е да съдържат не повече от 20 слайда в размер не по-голям от 8 МВ. Форматът на презентациите да е ppt, pptx. проектите, те трябва да са придружени от трите имена на автора, населеното място, училището, клас и класен ръководител. Нужно е и оставен да бъде телефонен номер за обратна връзка.

Презентациите следва да бъдат изпратени най-късно до 22 октомври т.г. на e-mail: konkurs_naop@abv.bg. Три са критериите за оценка: принадлежност към темата, оригиналност и визуално въздействие. Крайното класиране ще бъде обявено на 30 октомври, победителите ще получат грамоти и предметни награди.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?