DGNEWS.EU

Мъжкият футболен тим на Димитровград остана без треньор

Мъжкият футболен тим на Димитровград остана без треньор
Жеко Йорданов
Jun 06
11:40 2019

Мъжкият отбор по футбол на Димитровград остана без треньор, след като клубът и досегашният наставник Жеко Йорданов се разделиха днес по взаимно съгласие. Решението е било взето вчера след проведен разговор между клубното ръководство и наставникът. "Действително Жеко Йорданов вече не е старши треньор на мъжкия отбор", потвърди информацията потърсения за коментар президент на клуба Ангел Колев.

"Благодаря на ръководството за доверието, разделяме се като приятели. Радвам се, че дадох шанс на много млади футболисти. Аз се насочвам към друго предизвикателство", коментира за dgnews.eu вече бившият старши треньор на синьо-жълтите Жеко Йорданов.

Йорданов, който бе дългогодишен капитан на тима, стана треньор на синьо-жълтите в края на ноември 2017-а. Въпреки това той продължи да играе на терена. Йорданов наследи на треньорския пост напусналия заради слаби резултати на тима Христо Георгиев. Очаквана промяна обаче не настъпи. През целия сезон синьо-жълтите бяха на опашката в класирането на Югоизточната трета дивизия, на границата на изпадащите от групата тимове.

Ангел Колев обаче отказа да съобщи кой ще е новият наставник на клуба. "Водят се преговори, но не искам да споменавам нищо конкретно преди да са приключили", заяви единствено президентът на димитровградчани. Във футболните среди се коментира, че нямало да е местен кадър, но пък е играл с екипа на Димитровград в миналото. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?