DGNEWS.EU

54 абитуриенти изпрати Езиковата гимназия в Димитровград

54 абитуриенти изпрати Езиковата гимназия в Димитровград
May 24
23:00 2019

54 абитуриенти изпрати тази вечер профилираната езикова гимназия "Д-р Иван Богоров" в Димитровград. Зрелостниците минаха по червения килим и изпълниха сцената на централния площад под аплодисментите на своите родители и приятели. В приветствието си към богоровци директорът на гимназията Красимир Кръстев пожела много успехи и на добър път в живота на младите хора. Той подчерта утвърдената максима, че който е успял в ПЕГ „Д-р Иван Богоров” ще успява и занапред.

От името на родителите пожелания към зрелостниците отправи Ваня Зафирова. Тя пожела на младите хора да продължават устремени да следват мечтите си и да не забравят никога родното място. От името на випуск 2019-а благодарности към преподавателите и поздрав към съучениците си отправи и младият литературен талант Добромир Зафиров.

Поздравителен адрес с най-добри пожелания към абитуриентите изпрати кметът на Димитровград Иво Димов. Едни богоровци пристигнаха на бала си с електро автомобил „Тесла”, а други с мотори и съпровождани от приятели рокери.

Още снимки на фейсбук страницата ни.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Ще гласувате ли на местните избори на 27 октомври 2019 г.?