DGNEWS.EU

Абитуриентите на СУ "Любен Каравелов" откриха баловете в Димитровград

Абитуриентите на СУ  "Любен Каравелов" откриха баловете в Димитровград
May 24
21:18 2019

Абитуриентите на средно училище "Любен Каравелов" откриха серията балове в Димитровград. Тази вечер 59 младежи и девойки от Випуск 2019 минаха парадно по червения килим. С официални облекла на сцената пред общината дефилираха три паралелки - с профил природо-математически и ИТ, с профил технологичен по предприемачество и бизнес и с профил музика.

В празничното си слово директорът Валентин Христов пожела на зрелостниците да последват мечтите си и да станат граждани на света, но винаги да си останат докрай българи. „Бъдете умни и дръзки, виждайте доброто и красивото и ги създавате. Ценете младостта, силата и свободата си. Отстоявайте с воля и дух себе си!, заяви Христов.  

От името на родителите Нина Господинова честити завършването на младите хора. „Дотук оценките бяха важни, отсега ще са важни само знанията, които ще ви помогнат да осъществите мечтите си. Бъдете себе си и посрещайте трудностите смело с надеждата, че можете още”, пожела тя.  

От името на випуск 2019-а благодарности за напътствията към учители и родители отправи Иван Кириов от 12”б”. Той благодари на учителите за техните грижи и търпението през последните 12 години на обучението им.

Поздравителен адрес към абитуриентите отправи и кмета на Димитровград Иво Димов. Сред возещите днес абитуриенти бе и кметът на село Добрич Марин Маринов.

Повече снимки може да видите на фейсбк страницата ни.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Ще гласувате ли на местните избори на 27 октомври 2019 г.?