DGNEWS.EU

Кметът връчва награди на отличените в пролетното почистване

Кметът връчва награди на отличените в пролетното почистване
May 14
12:10 2019

Кметът на община Димитровград Иво Димов ще награди утре от 14 часа отличените от тазгодишната кампания за пролетното почистване. В категория "Детски градини" за най-добре почистен двор и поддържан район около двора на детската градина се класираха ДГ №4 - филиал с.Черногорово, ДГ №1 - филиал "Роза" и ДГ "Райна Княгиня". 

В надпреварата между училищата с най-добре почистен двор и район около него ще бъдат наградени ОУ "Васил Левски" с.Ябълково, ПЕГ "Д-р Иван Богоров" и ПГ "Проф.д-р Асен Златаров". С най-голямо събрано количество хартия в кампанията "Лист по лист" е ОУ "Пенчо Славейков" с 4 930кг., след него с 1360кг. се нарежда ОУ "Васил Левски", с.Ябълково и 1200кг. са събрани от учениците на ПМГ "Иван Вазов".

В кампанията по пролетното почистване се включиха и социални заведения. Най-активни  от тях бяха Дневен център за деца с увреждания – гр. Димитровград и Социално предприятие- гр.Димитровград. За най- добре поддържан двор на пенсионерски клуб бяха отличени потребителите на ПК „Бригадирски щаб”, намиращ се на бул.”Трети Март”.

Сред гражданите най-активни бяха живущите на бул.”Раковски” №47, ул.”Простор” № 16 и № 18,  бул.”Вапцаров” № 16, ул. „Емилиян Станев” № 12, ул.”Гео Милев” №18-нов.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?