DGNEWS.EU

Галаксико се завърна с купи и медали от Сараево

Галаксико се завърна с купи и медали от Сараево
Apr 18
10:56 2019

Галаксико се завърна в голямата танцова надпревара в състезанията на Международна танцова органиация (IDO), след няколко години прекъсване. Димитровградските танцьори представиха състезателен репертоар от 74 танца на Международния танцов фестивал - Inter Dance Fest Sarajevo. Ръководителят на балета Тихомир Митев замина с 17 свои възпитаници. Те се представиха отлично и спечелиха в категориите за дебютанти своите отличия - медали и дипломи.7 купи и медали спечелиха и утвърдени вече танцьори на „Галаксико”.  

Чудесно представяне направиха на Грасиян Петров и Гебриел Делчев, които завоюваха множество отличия и получиха награди в соловите си изпълнения. Двете момчета вървят по стъпките на Златомир Колев и Ивайло Янев, които с много труд и постоянство, постигат редица успехи на национални и международни състезания.

Международното 28 членно жури присъди Гран При - плакет на хореографа Тихомир Митев за най-активен хореограф в Internet Dance Festivala - Sarajevo. Над 3 000 танцьори от 18 държави и 90 танцови колектива с общо 4860 състезателни танца се представиха на фестивала. Той се проведе в рамките на 4 дни от 11-ти до 14-ти април в столицата на Босна и Херцеговина - Сараево.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?