DGNEWS.EU

Младежи от Димитровград и Пловдив учиха за професиите на бъдещето

Младежи от Димитровград и Пловдив учиха за професиите на бъдещето
Apr 15
14:00 2019

Какви са професиите на бъдещето, какви учения ще са нужни за тях и как да подобрят презентационните си учения, учиха младежи от Димитровград и Пловдив на съвместен форум днес. Образователното събитие "Нови перспективи” се проведе в зала „Гросето” на Община Димитровград. То се осъществява съвместно от ОП "Детски и младежки център" - Димитровград и ОП "Младежки център Пловдив".

В началото приветствие към участници и лектори във форума отправи директора на младежкия център в Димитровград Радка Тодорова. Тя пожела успех на всички и сподели, че целта на подобни инициативи е да засилят гражданската активност на младите хора. В рамките на няколко часа чрез интересни и забавни ролеви игри, ученици и членове на Общинския ученически парламент учиха за бъдещите професии и похвати за успешно представяне на своите идеи и качества.    

Гост-лектори на форума бяха Сабина Бодурова занимаваща се със  студентско самоуправление и младежки политики и Мишо Гръблев, специалист по презентационни умения и докторант в пловдивския университет, с над 20 годишен опит журналист.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?