DGNEWS.EU

Подпалиха бусове със стока на паркинг в Димитровград

Подпалиха бусове със стока на паркинг в Димитровград
Apr 12
10:08 2019

Микробус и малък камион бяха подпалени тази сутрин на охраняем паркинг в Димитровград. Пожарът избухнал около 3 часа през нощта, а сигналът подаден на тел.112 за пожар на автомобили в автомивка на улица "Ем.Станев". Потушен е от димитровградски огнеборци, а първоначален оглед са извършили и от полицията. От пламъците са изгорели предните части на автомобилите. Днес в светлата част на денонощието предстои повторен оглед за изясняване причините за пламъците и щетите. Образувано е досъдебно производство, съобщиха от полицията.

Живеещи в квартала разаказа пред наш екип, че това е второ подпалване на автомобили на същите собственици. С тях те превозвали стоки на едро за пазара. Огънят отново е тръгнал от двигателните отсеци на автомобилите и се е разпространил към товарната част, където е имало стока. Тази сутрин големи опушени пакети с чорапи, шапки и други артикули, стояха извадени от обгорелите автомобили. Предполага се целта е била и стоката.

Колите са собственост на 48-годишна димитровградчанка и 53-годишния й мъж виетнамец. Първото подпалване на същия паркинг стана на 3 декември 2018 г. Тогава горяха три микробуса „Мерцедес“.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Ще гласувате ли на местните избори на 27 октомври 2019 г.?