DGNEWS.EU

Набраха 6 715 лв. за Лили на концерт, семейството с огромна благодарност към дарителите

Набраха 6 715 лв. за Лили на концерт, семейството с огромна благодарност към дарителите
Apr 09
09:53 2019

Дарения от 6 715 лв. за лечението на 5-годишната Лили от Димитровград бяха набрани на благотворителния концерт с участието на Мери бойс бенд снощи. На сцената на общинския театър благотворително излязоха танцов състав „Гайтани”, Маг Теос,  „Норд”, „Вижън”, Габи и Акустично джаз трио Димитровград. Освен чрез покани на стойност 8 лв., средства за каузата по време на концерта се набираха и в три дарителски кутии.

Мнозина съпричастни хора откликнаха на призива на изпълнители, организатори и приятели на семейството, което се нуждае от подкрепа. С дарения се включиха още Клуба на дейците на културата в Димитровград, както и съученици на сестричката на Лили в 3-Б клас на ОУ „Славейков“, обявиха организаторите.Момиченцето е в тежко състояние в столичната клиника по неврохирургия на болницата „Св. Иван Рилски“. Набраните средства ще се използват за предстоящи операции и възстановяване на Лили, която проявява силен характер.

От сцената бе прочетено писмо от малката Лили и семейството й, в което тя изказаха огромна благодарност за проявеното съпричастност. „Разбирането, че страданието и състоянието на Лили са преминали през съзнанието на толкова много хора ни изпълва с безкрайна признателност към познати и непознати. Вие ни вдъхвате още повече вяра надежда и кураж които ще са ни много необходими в предстоящия дълъг период на възстановяване на Лилия. Благодарим на всички инициатори, организатори, участници в проявите, журналисти, родители, деца и учители, които отделиха от времето и личните си средства и положиха искрени усилия да се случат толкова много събитие посветени на благотворителност в помощ на Лили. Бог да ви благослови!”.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?