DGNEWS.EU

Стартира приема на документи за помощ от фонд „Ин витро”

Стартира приема на документи за помощ от фонд „Ин витро”
Mar 13
11:16 2019

Приемът на документи на кандидатите от Димитровград за финансова помощ от общински фонд „Ин витро” стартира от понеделник, 11 март, съобщи председателят му Катя Панева. Документи на желаещите финансова подкрепа ще се приемат до 17 часа на 11 април, съгласно Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на общината. Средства от фонда се отпускат както за изследвания, така и за ин витро процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на интернет адрес https://www.dimitrovgrad.bg/bg/naredbi .

Наборът от необходими документи се внася в сградата на общинска администрация, първи етаж, на гише №1 „Деловодство и информация” в Общинския център за услуги и информация на гражданите. Документите се подават в запечатан плик на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Ще гласувате ли на Евроизборите на 26 май?