DGNEWS.EU

Цецо Елвиса, „Галаксико” и оркестъра готови за утрешното „Елвис шоу”

Цецо Елвиса, „Галаксико” и оркестъра готови за утрешното „Елвис шоу”
Feb 12
16:40 2019

Генерална репетиция за утрешното "Елвис шоу" в клуб „Планета Пайнер”, проведоха днес момичетата от денс център „Галаксико”, музикантите от Забавно-духовия оркестър и Акустично-джаз трио със звездата на вечерта Цецо Елвиса. Това е първото гостуване в Димитровград на българина Цветелин Атанасов, който е най-успешния имитатор на Елвис Пресли в света, печелил международния конкурс за двойници на Краля на рока в родния му град Мемфис, щата Тенеси.

Шоуто се организира от тукашната Община Димитровград в навечерието на Деня на влюбените, тъй като песните на рок-легендата са едни от най-разпознаваемите с любовните си послания и заряда на силната си емоция за всички поколения. Утре вечер димитровградчани ще могат да чуят най-хитовите парчета на Краля и да видят другото лице на оркестъра, както и 7 танца на „галактическите” възпитанички на хореографа Тихомир Митев.

Черни бомбета, слънчеви очила и специално осветление се очаква да пресъздадат уникална атмосфера в стил Лас Вегас и пика на рока от средата на миналия век. Шоуто започва в 20 часа, а входът е свободен.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?