DGNEWS.EU

Благотворителен концерт в подкрепа на треньор по бокс, организират в Димитровград

Благотворителен концерт в подкрепа на треньор по бокс, организират в Димитровград
Feb 08
17:18 2019

Благотворителен фолклорен концерт в подкрепа на треньора на димитровградските боксьори от клуб „Спартак” Яни Тумбалов организира на 19 февруари в Димитровград народно читалище „Хр. Ботев”. Инициативата ще се проведе в Спортна зала „Младост” от 18:30 часа. В концерта участие ще вземат танцови колективи от община Димитровград.

„Яни Тумбалов се нуждае от нашата подкрепа. Близките на семейството са събрали сумата за операция на бял дроб, която е сложна и ще бъде извършена от екип гръдни и кардиохирурзи, но следоперативното лечение е скъпоструващо. Операцията и останалите манипулации ще са в чужбина, където единствено предлагат възможност за извършване на този вид лечение.

Стойността на една покана за концерта е 5 лв., представляваща стойността на дарението. В деня на събитието на входа на спортната зала ще има набирателни кутии, където всеки може допълнително да остави сума по желание. Покани може да намерите при Екатерина Тумбалова и Ирина Костадинова-Николова от НЧ „Христо Ботев-1902 ", намиращо се в бившето кино Химик, етаж втори и от Стоматологичен рентгенов кабинет "Гечев"- срещу ОУ "Ал. Константинов".

Благодарим на всички, които ще подкрепят Яни! Вашата морална подкрепа е много важна за него и му дава сили да се бори!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?