DGNEWS.EU

Христо Шопов и Лилия Маравиля разкриват тайните на любовта в Димитровград

Христо Шопов и Лилия Маравиля разкриват тайните на любовта в Димитровград
Feb 05
12:11 2019

Тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства, ще разкрият пред димитровградска публика артистите Христо Шопов и Лилия Маравиля. На 27 февруари двамата именити артисти гостуват със спектакъла „Всяка година по същото време” от 19 часа на сцената на общинския театър „Апостол Карамитев” в Димитровград.

Постановката е продължение на успешния им съвместен проект, който завладява театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време“ по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд.

 „Всяка година по същото време“ е пиеса, която разкрива всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. Да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя. Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!    

Драматургично продължение на пиесата на режисьора Георги Михалков, прекрасният превод на проф.Андрей Аврамов и майсторската игра на Шопов и Маравиля, обещават отново да препълнят театралните салони.

Билети на касата на театъра и в мрежата на ЕVENTIM.bg

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?