DGNEWS.EU

Нов лицензиран магазин за фойерверки отвори в Димитровград

Нов лицензиран магазин за фойерверки отвори в Димитровград
Dec 24
14:26 2018

Нов лицензиран магазин за фойерверки отвори врати в Димитровград. Търговският обект предлага изключително многообразие от фойерверки и професионална заря. Богатата гама фойерверки включва най-търсените на пазара пиробатерии. Тяхното многообразие е голямо. Различните модели заря се изстрелват на височина между 10 и 35 метра, а цените им варират от 5 лв. до 200 лв.

Магазинът предлага и широка гама римски свещи, които са на изключително достъпни цени от левче до 20 лв. Различни модели конфети, бенгалски огън и пиратки допълват големия асортимент в новооткрития магазин. Освен тях тук ще откриете различни светещи празнични декорации и играчки.

Магазинът се намира ул. „Ромен Ролан” срещу магазин „Енди маркет 2”. Той ще работи всеки ден по време на коледните празници от 9 до 18 часа. Пазаруването ще е възможно и на 31 декември до 21 часа включително за новогодишната нощ. При всяка покупка от лицензирания новооткрит магазин,  ще бъдете информирани от служителите за спецификата на избраните фойерверки, както и от необходимите инструкции за безопасност.

Собственик на магазина е специализираната фирма за фойерверки и пиротехника „Айко Трейд” ЕООД, която в последните години прави страхотните празнични зари в Димитровград. Освен магазина на ул. „Ромен Ролан”, фирмата продава фойерверки в още два обекта на бул. „Трети март” №8 (до хасковската спирка), както и на Неделения пазар - на гърба борцовата зала (бившия боулинг).    

От фирмата напомнят, че съгласно закона пиротехника и фойерверки се продават само на лица навършили 18 години. Екипът на „Айко трейд” ЕООД съветва: купувайте фойерверки само от лицензирани магазини, за да сте сигурни, че фойерверките са изрядни. Също така спазвайте инструкциите на етикетите върху пиро-изделията. 

1 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?