DGNEWS.EU

Съдия издаде роман с щури преживявания, премиерата в неделя

Съдия издаде роман с щури преживявания, премиерата в неделя
Dec 06
16:42 2018

Романът "Екстрийм - една рокаджийска история с автобус" на съдия Иван Стоилов ще бъде представен в кафето на Клуба на дейците на културата в Димитровград. Премиерата на книгата ще се състои на 9 декември в 18.30 часа, след което вечерта ще продължи с рок купон с димитровградската група „Vision”.

В книгата си магистратът е описал забавни случки при пътуване на българи за концертите на "Екстрийм" и "Аеросмит" до Унгария и назад през деветдесетте години на миналия век. Наред се невероятните и щури истории, книгата е ценна със своята неподправеност и истинските си преживявания. 

Ръкописът на Стоилов бе включен в десетия национален литературен конкурс за непубликуван български роман "Развитие“ на едноименната корпорация. Така тази пролет романът бе отличен с една от двете Специални награди и така спечели правото да бъде издаден от корпорация "Развитие".

47-годишният автор е Иван Стоилов е съдия в Софийски районен съд. Завършил е право в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Бил е 11 години следовател, като в две от тях и преподавател в Националния институт на правосъдието.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?