DGNEWS.EU

Каравеловци с успехи в спорта, науката и изкуството получиха стипендии

Каравеловци с успехи в спорта, науката и изкуството получиха стипендии
Dec 06
16:00 2018

12 даровити ученици от СУ "Любен Каравелов" получиха общински стипендии за успехи в науката, изкуството и спорта през годината. Отличията и наградите им връчиха директорът на училището Валентин Христов и Венета Стоименова, Секретар на Община Димитровград. Тя поднесе поздравителен адрес от кмета Иво Димов за постигнатите успехи към децата.

„Вие сте наша гордост, защото Вашите успехи в науката, изкуството и спорта през последната година, са успех за цялото училище и прославят неговото име. Бъдете все така упорити, за да се множат и успехите Ви”, пожела на учениците директорът Валентин Христов.  

Петима от каравеловци получили финансови стимули от Община Димитровград са постигнали високи успехи в спорта. Това са Георги Петров, Димитър Гочев, Калоян Чангалов, Никола Нейчев и Ралина Колева.

Същият е броят и на поощрените ученици в областта на "Наука и техника". Стипендии получиха Александрина Дешкова, Адриан Трачев, Валентин Станчев,  Георги Георгиев и Калина Койнарска.

Дарияна Милкова и Мартина Костова пък получиха финансови стимули за постиженията си в областта на изкуството и културата. Всички каравеловци получиха и грамоти, а на награждаването присъстваха и техни съученици и преподаватели.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Ще гласувате ли на Евроизборите на 26 май?