DGNEWS.EU

Химията представи специалностите си пред бизнеса

Химията представи специалностите си пред бизнеса
Apr 30
13:47 2014
Дванадесетокласничката от ПГХХТ “Проф. д-р Асен Златаров” Румяна Димитрова получи предложение за работа по време на представянето на електронното портфолио ”Аз представям своята професия” в гимназията. Вчера в защитата се включиха тазгодишните абитуриенти от всички специалности на гимназията. Събитието се провежда за седма година пред съученици, преподаватели и представители на бизнеса.  
Румяна получила офертата от бъдещия си работодател - димитровградчнката Фани Бъчварова, след представянето на завършващите специалността „Технология на фармацевтични и парфюмерийно-козметични продукти“. 
Учениците от специалност „Автоматизация на непрекъснати производства“ представиха първото си портфолио чрез собствен сайт. Дванадесетокласниците от „Технологичен и микробиологичен контрол в хранително-вкусови производства“ представиха своята професия чрез презентация със свои снимки от проведени практики през годините в различни местни фирми. В работите си випуск `2014 подчерта значението на провеждането на практиката в реална работна среда. Учениците изразиха благодарност за дадената им възможност за работа във фирмите Неохим, Алфа Комерс, Елис, Диана, Традекс, аптека „Гечев“ и др.Всички те имат шансове да станат професионални айдъли на гимназията за 2014 г. Имената ще станат ясни на изпращането на абитуриентите на 15 май.0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?