DGNEWS.EU

Престъпленията през уикенда - пияни шофьори, кражба и дрога

Престъпленията през уикенда - пияни шофьори, кражба и дрога
Dec 03
10:34 2018

Димитровградчани на 42 и 30 години са хванати от полицейски автопатрули да управляват колите си съответно с 2,49 и 1,59 промила алкохол в кръвта. За нарушението същите са доведени в полицейския арест до 24 часа.

Друг 44-годишен мъж е хванат с наркотик от димитровградските криминалисти при проверка в квартал „Черноконево“. В дрехите на димитровградчанина е открит плик със суха зелена листна маса с тегло 49 грама марихуана. Образувано е бързо производство по чл.354-а ал.3 от НК.

За кражба от автомобил е сигнализирано в районното полицейско управление в Димитровград. На 30 ноември, 55-годишна собственичка на лек автомобил Опел съобщила, че е проникнато в незаключената й кола на паркинг на ул. „Бригадирска“. Откраднати са две кредитни карти, като в последствие от едната са изтеглени 170 лева. Образувано е досъдебно производство.

Полицаите са установили за кражба и 22-годишна жена от Меричлери. В средата на м.август тя задигнала мобилния телефон от 21-годишен младеж от с.Радиево. След довеждането й в полицейското управление, заподозряната направила самопризнания и върнала инкриминираната вещ с протокол по образуваното досъдебно производство.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Ще гласувате ли на Евроизборите на 26 май?