DGNEWS.EU

Младежи безчинстват из Бабин пазар, тормозят охранители

Младежи безчинстват из Бабин пазар, тормозят охранители
Nov 08
11:12 2018

Младежи вилнеят из Бабин пазар в Димитровград от няколко вечери насам. Опитите на полицаите да спрат набезите засега се оказват безуспешни. Вандалските прояви се случват почти всяка вечер. Снощи групичка момчета хвърляха камъни и други неща по маси и съоръжения на тържището, което се намира до бившия магазин Билла в града. Беладжиите не се стряскат нито от предупрежденията на дежурната нощна охрана, нито от служителите на реда, които пристигат при всяко повикване.  

В последната седмица е имало поне пет набези и съответно толкова подадени сигнали до полицията. Обикновено младежите пристигат на групички около 22 часа. Използвайки прикритието на нощта и че пазарът е по-малко осветен, преминават през пазара, като ритат кашони и щайги оставени от търговците, блъскат маси и дори умишлено крещят и заяждат с гардовете при направена забележка.

При подобни безчинства охранителите веднага подават сигнал до полицията. До пристигането на патрула обаче младежите се изнасят в различни посоки между блоковете, което ги е спасявало от залавяне досега.

2 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Ще гласувате ли на местните избори на 27 октомври 2019 г.?