DGNEWS.EU

Нападател на Димитровград с отличие за футболен талант на 2018 г.

Нападател на Димитровград с отличие за футболен талант на 2018 г.
Дейвид Василев
Nov 08
10:02 2018

12-годишният Дейвид Василев от Димитровград получи високо отличие от Асоциацията на българските футболисти за млад футболен талант на 2018 г. Нападателят на „Димитровград 1947”, който се състезава в отбора, набор 2006 г., бе отличен на официална церемония в София. Той е бил единственият представител от Хасковска област.

Дейвид е сред най-талантливите деца от турнирите от националната програма "Децата и футболът" заедно с още 15 момчета и момичета. Играта му е била наблюдавана от асоциацията, като решаващо за отличието са били много му асистенции на терена и реализиране на голове.  

В церемонията участваха селекционерът на националния отбор Петър Хубчев, президентът на АБФ Дончо Донев и футболната легенда Бончо Генчев, футболистите на ЦСКА Кирил Десподов и Божидар Чорбаджийски, футболистите на Левски Габриел Обертан и Жерсон Кабрал, които връчиха наградите на младите таланти.

Дейвид Василев тренира от 5-годишен към детския отбор на ФК „Димитровград 1947, а негов треньор е Диян Динев. На церемонията футболният ни талант е благодарил на наставника си и на целия отбор за възможността да покаже най-доброто от себе си на терена.

1 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?