DGNEWS.EU

Обявиха конкурс за изработка на коледни дръвчета

Обявиха конкурс за изработка на коледни дръвчета
Nov 07
12:17 2018

Конкурс за изработка на коледни дръвчета обяви общинския Детски и младежки център в Димитровград. Той се провежда под надслов "Моето коледно дърво" и в него могат да участват деца и младежи до 18 години от община Димитровград. Надпреварата ще се провежда в четири възрастови групи - до 7 години, 1 - 4 клас, 5 - 8 клас и 9 - 12 клас.

Всеки участник може да изработи до два сувенира. Височината на коледното дърво трябва да е до 30 см. и да може да се окачва. Разрешено използването на всякакъв вид материали - хартия, пластмаса, вълна, фолио, прежда, плат, кадастрон, керамика, глина, дърво, стъкло и др.

Предаването на готовите творби трябва да стане до 5 декември в сградата на Детски и младежки център. Авторите трябва да посочат трите си имена, клас, училище или школа, както и телефон за връзка. Награждаването на победителите от конкурса ще се състои на 12 декември в зала "Гросето".

Вече няколко години подред центърът провокира децата да изработят своя Коледен ангел, своя Коледна звезда, свой Коледен елен.  

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кое Ви демотивира повече да гласувате на Евроизбори `2019?