DGNEWS.EU

Ресторант "Gold Label" вече с жива музика, готов с празничните менюта

Ресторант "Gold Label" вече с жива музика, готов с празничните менюта
Oct 29
15:46 2018

С жива музика ще изненада приятно гостите си ресторант "Gold Label" в Димитровград от тази седмица. Специално за клиентите, в петък и събота заведението ще допълва приятната атмосфера и с изпълнителите от Етнофонд бенд. Жива музика в тези дни ще има и през месеците ноември и декември, които са изпълнени със зимни празници.

Ресторант "Gold Label" с готовност посреща групи за организирани партита, тържества и купони, и предлага сериозни отстъпки за празнуващите. Специално уединената зала и дансинг позволява купонът да е вихри на пълни обороти. 

Заведението вече приема и резервации по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници на тел. 089 685 4242. Съобразно предпочитанията на клиентите ресторантът може да осигури и гостуващ DJ. „Дали ще празнуват 5 или 150 приятели, роднини, колеги, за нас е важно те да се почувстват специални”, споделиха собствениците на заведението.  

Ресторантът е изготвил и специални примерни менюта за предстоящите приятни поводи. Предлагат се най-малко 4 вида салати, 8 вида основни ястия и специалитети със свинско и пилешко месо, разнообразни плата с топли хапки, сухи мезета и сирена, както и вкусни десерти. Цената на празничните менюта варира между 16 и 22 лева. Подробности за предлаганите менюта може да разгледате, както в снимките, така и на страницата на ресторанта във фейсбук - Gold label Dimitrovgrad.

2 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кое Ви демотивира повече да гласувате на Евроизбори `2019?