DGNEWS.EU

Салим Салим вече тренира националния мъжки тим по борба

Салим Салим вече тренира националния мъжки тим по борба
Салим с националите ни на Световното първенство в Будапеща.
Oct 28
13:29 2018

Най-успешният димитровградски треньор Салим Салим вече е в треньорския щаб на националния ни мъжки отбор по свободна борба. Доскоро наставникът на спортен клуб по борба „Димитровград” водеше подготовката на юношите ни национали в свободния стил.

През лятото Салим е бил поканен да стане част от състава на новия треньорски състав на мъжкия тим. Оттогава той подготвя мъжете и подпомага работата на новия селекционер на националния ни отбор по свободна борба Валентин Ангелов.  

Новите треньорски задължения няма да попречат на Салим Салим да следи развитието на димитровградските състезатели. Тренировките му с тях ще са по на рядко, но затова пък по ползотворни, убедени са от ръководството на клуба. Част от ангажиментите му с борците вече са поети от президента на димитровградския клуб Георги Георгиев и треньорът Иван Тонев.

В момента в състава на националния ни мъжки тим по свободна борба са трима димитровградски състезатели – Микяй Наим (57 кг), Димитър Иванов (65 кг) и Енгин Исмаил (79 кг). На много други разчитат националните ни отбори при юношите и кадетите. Сред промените настъпили в димитровградския клуб тази година е напускането на Виктория Бобева и Кремена Петрова, които от януари т.г. се състезават за русенския „Юнак-Локомотив”. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?