DGNEWS.EU

Пуснаха онлайн анкета за качеството на живот в Димитровград

Пуснаха онлайн анкета за качеството на живот в Димитровград
Oct 23
15:14 2018

Димитровградчани вече могат да гласуват онлайн в социологическото проучване за качеството на живот на агенция „Ноема“ и екипа на „Тракия Тех“, за което вече писахме. Анкетата вече е достъпна на официалната интернет страница на Община Димитровград.

От публикуваното в сайта става ясно, че изследването се провежда във връзка с проект за оценка на субективното благосъстояние на българските граждани в зависимост от населеното място, в което живеят. „Отговорите ще бъдат ползвани единствено и само за обобщен статистически анализ, с което се гарантира тяхната анонимност. Вашето мнение е изключително ценно за установяване на обективна картина във Вашия град”, посочват от агенцията.

Както бе заявено наскоро, анкетата съдържа около 50 въпроса, обхванали 7 сфери на обществено-икономическия живот на общината – достъпност и удобства на градска среда; възможностите за работа и професионална реализация; качеството на обслужване (транспорт, образование, здравеопазване, социални дейности), и др.

Допитването е част от по-голямо изследване на местната власт, насочено към открояване на общината като притегателно място за нови инвестиции, професионални кадри и млади хора.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?