DGNEWS.EU

Ученици готвят вкусотии в състезание на Unichef България

Ученици готвят вкусотии в състезание на Unichef България
Oct 08
14:07 2018

Ученици от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров” се включиха в кулинарно състезание, организирано от Unichef България. Лидия Михалева /10 клас/, Шери Мартинова, Тони Атанасова, Жаклин Атанасова /11 клас/, и Пламена Стойкова и Румяна Георгиева /12 клас/, показаха своите умения в кухнята, като приготвиха ястия с професионални продукти азиатска серия по условие на състезанието.

Участниците вече изпълниха всички изисквания за 1- и етап, като качиха снимките с приготвените от тях ястия в сайта на Unichef.bg. Според регламента те трябва да споделят със своите приятели във Facebook, Instagram и Viber, че участват в Unichef Junior, като целта е да популяризират своята рецепта и да събират лайкове (точки).

Десетте участника, събрали най-много точки, ще се класират за финалите на „Търси се Unichef” в София през ноември, където на живо ще приготвят своето ястие и ще бъдат оценявани от международно жури.

С помощта и съдействието на своите ръководители Татяна Къшева, Силвия Николова и Станислава Мазгалова, учениците успяха да изпълнят всички изисквания в срок. До 31 октомври те очакват подкрепата на всички свои приятели, близки, съграждани.

1 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?