DGNEWS.EU

КНСБ коментира безопасните условия на труд, организира приемна за граждани

КНСБ коментира безопасните условия на труд, организира приемна за граждани
Oct 03
16:37 2018

Информационна кампания по безопасност и здраве организира Регионалният съвет на КНСБ в Хасково на 5 октомври. Темата е Комитети и Групи по условия на труд  - гарант за безопасност и здраве на работното място“. Срещата е насочена към отговарящите за условията на труд в предприятията от региона. Кампанията стартира в 10:30 ч. в Хасково, в сградата на бул. „Цар Освободител“ №2, ет.2 офис 6 и 7.

Тя ще бъде открита от областния координатор КНСБ Веселин Тодоров. След това лицензирания лектор по безопасност и здраве при работа Василка Иванова ще изнесе лекции на тема „Рискове за безопасността и здравето на работещите при някои широко приложими и често срещани дейности в предприятията“ и „Ключови фигури в системата за осигуряване на ЗБУТ в предприятието, права, отговорности и задължения“.

Същият ден РС на КНСБ открива и приемна за граждани. Безплатните консултации в областта на трудовото и осигурително право ще се проведат от 10:45 до 16:00 часа, на същото място. Хората ще могат да говорят с областния координатор адвокат Веселин Тодоров и експертите Кремена Гинева и Любляна Димитрова.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?