DGNEWS.EU

Районният съд в Димитровград обяви конкурс за главен счетоводител

Районният съд в Димитровград обяви конкурс за главен счетоводител
Sep 10
15:20 2018

Главен счетоводител си търси Районният съд в Димитровград. За щатното място е обявен конкурс, а причината е пенсиониране на досегашния титуляр. Конкурсът ще се проведе на4 етапа – по документи; решаване на тест; проверка на компютърните умения и събеседване. Обявената основна месечна заплата е 1125 лв. Желаещите могат да кандидатстват до 23 септември.

Изискванията към кандидатите да имат завършено счетоводно-икономическо образование и стаж в счетоводството, външния и вътрешния одит и финансовата инспекция, данъчните ревизии или като преподавател по счетоводство и контрол. Като стажът в бюджетното счетоводство е предимство. Те трябва да притежават компютърни грамотност и да работят с текстообработващи програми, Word, Exell и специализирани счетоводни софтуерни продукти.

Кандидатите трябва да имат българско гражданство, да отговарят на изискванията по чл. 18 от ЗСч., да не са поставени под запрещение, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, да не са лишени по съответен ред от правото да заема определена длъжност и др. Подробности за изискванията и документите за кандидатстване може да научите от публикуваната обява.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кое Ви демотивира повече да гласувате на Евроизбори `2019?