DGNEWS.EU

Димитровград привлече защитник от Гигант

Димитровград привлече защитник от Гигант
Aug 09
09:33 2018

Димитровград може да се похвали с още две попълнения. Едното е високият 1.92 м. Иван Йорджев. Футболният великан е играл последно за Гигант (Съединение). Той е централен защитник, играе добре с глава и при изпълнение на статични положение пред противниковата врата. Второто попълнение Слави Кирилов. Всъщност по-скоро става въпрос за завръщане на стадион "Миньор", защото той е юноша на Димитровград.

С привличането на Йорджев и Кирилов новите попълнения вече са четири, след като преди това синьо-жълтите екипи облякоха Иван Тилев и Емре Емин, който е юноша на хасковски клуб, но последно е играл във верея (Стара Загора). Възможно в оставащите два дни да бъдат привлечени още играчи. Картотекирането на футболистите в Югоизточната трета лига приключва в петък.

В събота пък е първия кръг в аматьорската дивизия, когато синьо-жълтите ще гостуват на Асеновец. Първото домакинство на димитровградчани е на 18 август, когато синьо-жълтите приемат Розова долина (Казанлък). Мачовете през август са с начален час 18 часа.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?