DGNEWS.EU

Отлагат за 27 септември благотворителната вечеря за млади таланти

Отлагат за 27 септември благотворителната вечеря за млади таланти
Aug 02
11:35 2018

Благотворителната вечеря за млади таланти се отлага за 27 септември, съобщиха организаторите на традиционната проява. Мястото и часа на кампанията за набиране на средства остава непроменена. Благотворителната инициатива ще се състои в ресторант "Москва" от 20:00 часа.

„Имаме много желаещи да се включат, им е невъзможно поради почивния сезон. Затова се наложи да сменим датата за края на септември. Ние държим да сме коректни с гостите, които искат да подкрепят събитието и нашата идея”, сподели Тодор Славов – маг Теос от името на инициаторите.

Припомняме, че набраните средства ще са за най-успешния димитровградски спортен клуб - този по борба, който за пета поредна година е № 1 в България, определен в класацията на Българската федерация по борба.

Кувертът е на стойност 10 лева, като половината са за каузата, а останалите - за консумация. Специална музикална и развлакателна програма ще видят гостите. Покани могат да бъдат закупени от Маг Теос и Петя Миткова, като телефоните за връзка с тях са 0884 03 75 51 и 0889 58 15 15 или чрез профила на Theos Show в социалната мрежа.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кое Ви демотивира повече да гласувате на Евроизбори `2019?