DGNEWS.EU

Благотворителна вечеря набира средства за борците на Димитровград

Благотворителна вечеря набира средства за борците на Димитровград
Jul 25
09:27 2018

Благотворителна вечеря в подкрепа на талантливи деца и младежи ще се проведе за трета поредна година в Димитровград. Тя ще се състои на 7 август от 20 часа в ресторант "Москва" (Балкантурист). Набраните средства ще са за най-успешния димитровградски спортен клуб - този по борба, който за пета поредна година е № 1 в България, определен в класацията на Българската федерация по борба. Кувертът е традиционно на стойност 10 лева, като половината са за каузата, а останалите - за консумация, подготвена за всеки гост.

Инициатор и основен организатор е илюзионистът Тодор Славов - Маг Теос с помощта на Петя Миткова. „Успехите на тези деца и младежи са не само в национален, но и в международен мащаб и решихме този път да им посветим каузата си, за да им покажем, че сме горди с тях и ги подкрепяме”, коментираха те. Организаторите и този път са приготвили забавна програма с изненади за доброто настроение на гостите.

Покани могат да бъдат закупени от Маг Теос и Петя Миткова, като телефоните за връзка с  тях са 0884 03 75 51 и 0889 58 15 15 или чрез профила на Theos Show в социалната мрежа.

Първата благотворителна вечеря в Димитровград през 2016 г. събра 1 532 лв. за подготовката на младия състезател по културизъм Светлин Николов, който в последствие стана шампион на годишния турнир по културизъм.

През 2017 г. вечерята бе в подкрепа на състезателя по джу джицу Ивайло Костов и певческия талант Кристин Стефанова, за които бяха набрани 1 034 лв., като и двамата продължиха чрез качествена подготовка да жънат нови успехи и призове, в своите области.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кое Ви демотивира повече да гласувате на Евроизбори `2019?