DGNEWS.EU

Квартал Черноконево с нов кметски наместник

Квартал Черноконево с нов кметски наместник
Jul 11
15:00 2018

Нов кметски наместник има димитровградския квартал Черноконево, назначен от кмета Иво Димов. Това е 41-годишният Гавраил Гочев завършил "Растениевъдство" в хасковския Техникум за автоматизация и механизация на селското стопанство.

Досегашният Недело Петров е напуснал по свое желание изтъквайки лични причини свързани със здравословното му състояние. „Разделихме се по взаимно съгласие. Благодаря за положените от него усилия и работа която свърши през всичките тези години до момента. Новият кметския наместник Гаврил Гочев е млад човек, който съм убеден, че ще направи всичко необходимо, за да подобри средата в която живеят жителите на квартала”, коментира градоначалникът.

Днес Иво Димов съобщи, че от месец и половина общината работи по инфраструктурата в Черноконево, като приоритетно се кърпят и асфалтират компрометирани участъци по главните улици. „Същото е направено и в квартал „Марийно” като очаквам следващата седмица със фирмата изпълнител на ремонта на лот 20 по републиканския път Чирпан – Симеоновград да направим оперативка и да започне същинската работа.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кое Ви демотивира повече да гласувате на Евроизбори `2019?